akupunktør, Cecilie Koppang

Cecilie Koppang B.ak.

Mobil    93605972
Email   koppangakupunktur@gmail.com

Medlem av Akupunkturforeningen

Cecilie Koppang

Akupunktør B.Ak
Cecilie Koppang  tok sin bachelorgrad i akupunktur ved Akupunkturhøyskolen i 2011, som inkluderer medisinske fag fra Encefalon private høyskole. Etter bachelorgraden ønsket hun mer praksis og dro for et år til Nanjing universitet i Kina, hvor hun behandlet pasienter under veiledning på forskjellige sykehus for tradisjonell kinesisk medisin.

Cecilie startet ved Holtegaten akupunktur i 2013 og brakte med seg en betydelig ekspertise etter sitt praksisopphold i Kina. Hun behandler og støtter sine pasienter med en helhetlig tilnærming som omfatter bruk av akupunktur, kopping og kostholdsveiledning for å kunne løse sammensatte helseproblem. Videre er Cecilie opptatt av å veilede sine pasienter og gi dem informasjon og verktøy de trenger for å ta kontroll over egen helse.

Cecilie er en del av teamet ved Holtegaten Akupunktur som har spesialisert seg innen kvinnehelse med fokus på infertilitet, graviditet og post-partum (tiden etter fødsel). Med teamets mer enn 35 års erfaring, responderer disse områdene godt på akupunktur. Teamet arbeider for å tilrettelegge behandling for kvinnenes behov; være seg akupunktur alene eller i kombinasjon med vestlig medisinsk behandling, som for eksempel ved assistert befruktning (IVF).

Cecilie gikk på den franske skolen i Oslo, på skole i England og studert psykologi og fransk på universitetet i Oslo, før hun begynte på akupunkturstudiet. Med hennes språkferdigheter møter hun franske og engelske pasienter, som opplever det meget positivt å kunne snakke om sine problemer på sitt eget språk.